30 нових авто до 2030 року!

Події
Дата публікації: 28 січня 2022 р.
1140
Toyota планує ставати все більш і більш екологічною компанією.
14 грудня Акіо Тойода анонсував 30 нових електричних моделей, які компанія планує випустити до 2030 року. Більш того, Toyota планує скоротити викиди CO2 на 100% в усіх нових автомобілях до 2035 року у Західній Європі. “Ми розраховуємо, що до 2030 року обсяг продажів наших електромобілів досягне позначки 3,5 млн одиниць”, — сказав Тойода і зазначив, що до 2035 року - електромобілі, компанія має намір досягти вуглецевої нейтральності своїх підприємств. Для реалізації глобальних планів Toyota має намір збільшити інвестиції в акумуляторні технології до $4,4 млрд.
"Toyota прагне бути компанією, яка робить свій внесок у глобальне навколишнє середовище і приносити щастя людям. Ми хочемо стати компанією, яка приносить щастя суспільству. Ми хочемо забезпечити найкраще майбутнє для сьогоднішніх дітей та тих, хто прийде після них. Якщо ми всі будемо діяти спільно, з волею та пристрастю, ми зможемо залишити по собі багато щасливих людей та прекрасну Землю для наступного покоління", - каже Акіо Тойота..
Toyota – глобальна компанія, яку підтримують клієнти у всьому світі.
В даний час бренд Toyota пропонує більше 100 моделей автомобілів з гібридним двигуном і електромобілів на паливних елементах у більш ніж 170 країнах і регіонах. Крім того, ми розширимо можливості автомобілів із нульовим викидом вуглецю, запропонувавши повну лінійку акумуляторних електромобілів. Зокрема, до 2030 року ми плануємо випустити 30 моделей акумуляторних електромобілів, пропонуючи у всьому світі повну лінійку акумуляторних електромобілів у пасажирському та комерційному сегментах.

А яка Вам з моделей нових Тойота сподобалась найбільше?

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля