Абсолютно новий Toyota Yaris гібрид

Публікації
Дата публікації: 23 листопада 2020 р.
1618_1_yaris_dpl_2020_dynamics_0011

АБСОЛЮТНО НОВИЙ TOYOTA YARIS ГІБРИД

  • Це перший автомобіль на платформі TNGA-B, що гарантує неповторний стиль, компактні розміри, високу практичність, зручність та безпеку керування. 
  • Завдяки новій гібридній системі четвертого покоління автомобіль має потужність у 116 кінських сил, низький рівень викидів CO2 ― 85 г/км ― та економно використовує 3,1 л пального на 100 км пробігу (у комбінованому циклі).
  • Оновлена підвіска гарантує дивовижну точність та плавність руху.

Абсолютно новий Yaris четвертого покоління ― автомобіль, що відповідає вимогам міського стилю життя, і водночас керувати ним на заміських дорогах та шосе ― саме задоволення. 

Він створювався як автомобіль, яким зручно пересуватися залюдненими та вузькими вулицями міста, тому має компактні розміри й один із найкращих у своєму класі радіус розвороту. Водночас новий Yaris отримав просторий, зручний, якісно оздоблений салон, оснащений усім необхідним обладнанням для якісного підключення смартфонів та безперешкодного доступу до інформації. 

Високі амбіції компанії Toyota стосовно нового Yaris підкріплені тим фактом, що вперше філософія нової глобальної архітектури Toyota New Global Architecture ― TNGA ― застосовується до компактного автомобіля у вигляді модульної платформи GA-B, на якій побудовано новий Toyota Yaris. Ця архітектура відіграє ключову роль у покращенні динамічних характеристик Yaris за рахунок низького центра тяжіння і міцнішого кузова. Також вона дозволила дизайнерам створити більш виразний, привабливий і потужний на вигляд автомобіль з яскраво вираженою індивідуальністю. 

Нова модель оснащена гібридною силовою установкою Toyota 4-го покоління, що дозволяє економніше використовувати пальне, зменшити кількість викидів і швидше долати більші відстані на електроенергії.

Фактично під час поїздок містом новий Yaris може протягом тривалого часу працювати взагалі без викидів подібно до електромобіля, але при цьому не потрібно хвилюватися щодо рівня заряду та запасу ходу.

Підсилюючи свою репутацію лідера сегмента, Toyota Yaris знову підіймає планку. Нова модель відтепер пропонується з опційним комплексом систем активної безпеки Toyota Safety Sense. Це ще більше підкреслює позицію Toyota щодо підвищення рівня безпеки на дорогах.  

Завдяки цим системам, а також значно міцнішому кузову на платформі GA-B компанія Toyota має на меті зробити новий Yaris найбезпечнішим малолітражним автомобілем у світі.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля