TOYOTA C-HR - стильне автомобільне рішення

Публікації
Дата публікації: 4 лютого 2022 р.
novina_si

Яскравий і з неймовірним дизайном TOYOTA C-HR створений для того, аби підкорювати місто й не лише. Його широкі можливості персоналізації, сучасна технічна і технологічна "начинка" подарують комфортні відчуття під час їзди. Такий субкомпактний кросовер з унікальною "зовнішністю" завоює увагу і стане перлиною серед сірого потоку авто на дорозі.


Тож, чому варто звернути увагу на TOYOTA C-HR? Розповімо детальніше.

946
Неповторний дизайн кузова

Оригінальні лінії кузова, яскраві дизайнерські риси наділяють автомобіль по-справжньому неповторною зовнішністю. Окремі лінії бамперу надають дещо агресивного вигляду, але, в цілому автомобіль грає на контрастах: від елегантних деталей до брутального погляду фар. TOYOTA C-HR - це смілива експресія, потік футуризму і незвичних форм. Субкомпактний кросовер доповнює місто, додаючи йому нових фарб і дизайну.

inter
Інтер`єр для поціновувачів практичності та якості

Не дивлячись на невеликі габарити, TOYOTA C-HR комфортний всередині. Місця достатньо для водія і пасажирів,але не великих компаній. Салон виконаний стильно та з високоякісних матеріалів. Технічна "начинка" орієнтована на інформативність та доступність для водія - автомобіль оснащений консоллю по центру передньої панелі з 8-дюймовим монітором мультимедійної системи Touch 2 та мінімальною кількістю кнопок. Багажник об`ємом 370 літрів умістить всі пакунки. 

 

233
Розбавити буденність яскравим TOYOTA C-HR

Підкорити вулицю міста або ж відправитись у заміську подорож - обирати лише Вам. Головне, аби за кермом надійного авто. Субкомпактний TOYOTA C-HR гарантує не лише впевненість на дорозі, а й неповторні враження. Замовляй автомобіль у 2022 році й відчуй футуристичне втілення фантазій.

Зарезервувати автомобіль
необхідно заповнити всі поля
Як з Вами зконтактуватись?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля